restaurants de platja d eivissa
ELS RESTAURANTS DE EIVISSA  restaurants de platja d eivissa
restaurants de platja d’Eivissa

Molts dels restaurants de platja d’Eivissa es troben en belles cales al llarg de l’escarpada costa de l’illa. La cuina, el servei i els preus van de moderats a extrems, no és barat, però ofereixen el "feeling d’Eivissa" exacte.
També hi ha “xiringuitos”: restaurants de platja més petits on podeu seure amb els peus a la sorra.

Eivissa acull un bon nombre de famosos establiments de platja, coneguts com restaurants SUNSET, com el Kumharas i el Sunset Ashram, on els clients que s’hi reuneixen cada nit d’estiu volen aconseguir els millors llocs des dels quals contemplar l’espectacle ple de color de la posta de sol d’Eivissa, tot amb un bon àpat i la signatura d’Eivissa Balearic Sounds.
Els Restaurants de Platja d’Eivissa s’ajusten a tots els gustos i pressupostos.

Tots els Beach Restaurants d’Eivissa tenen una sèrie d’elements en comú: sorra, platja, sol, mar i bon menjar en un magnífic entorn sota el lluminós cel d’Eivissa.

Els més famosos BEACH CLUB RESTAURANTS de moda proporcionen a la seva fabulosa clientela jet set entreteniment brillant i glamurós, gastronomia i una acollida de primera qualitat.
Restaurants com l’Atzaró Beach, el Babylon Beach, el Blue Marlin, el Cotton Beach Club, L’Experimental Beach (abans Cap de’s Falcó), el Malibú, el Nassau Beach, el Nikki Beach, l’Ocean Beach, el Destino i el Ushuaia no només t’ofereixen la possibilitat de viure de dia l’experiència d’un club de platja amb estil a Eivissa amb gandules i entreteniment, un bon servei, bon menjar i bons còctels.
Al vespre, els clients poden gaudir d’algunes de les famoses festes de platja d’Eivissa, freqüentades per celebritats i personalitats internacionals, amb música de famosos DJs.

Ibiza 4 all, Restaurants d’Eivissa - GUIA DELS RESTAURANTS DE PLATJA, URBANS I RURALS de totes les localitats de l’illa d’EIVISSA.
© 2006 - 2018 ibiza4all.org