restaurants de hard rock hotel eivissa > estado puro > sublimotion > the beach club > sessions
ELS RESTAURANTS DE EIVISSA  restaurants de hard rock hotel eivissa > estado puro > sublimotion > the beach club > sessions

 

Cuina d'autor
HARD ROCK HOTEL EIVISSA
Hotel de Luxe & Spa, Bars, Restaurants, Botiga
Carretera Platja d'en Bossa S/N 07817 Sant Jordi De Ses Salines, Eivissa, Reserves: 971 314 210  

Distintiu lloc de luxe de 5 estrelles, incloent 7 bars i 4 restaurants on els clients usen polseres RFID (Radio Frequency Identification) d'usar i pagar totes les comoditats i serveis en i al voltant de l'hotel, sense necessitat de portar diners o claus.
Dos dels restaurants en el lloc són creats per Paco Roncero (2 estrelles Michelin). En primer Estado Puro de tapes en la seva forma més pura, l'altre és l'única elegant i exclusiu restaurant SublimOtion, barrejant l'art culinari i la innovació tecnològica en una experiència emocional inoblidable per als sentits, durant un sopar el 20 curs per només 12 convidats cada nit, i al preu més alt del món Sofar, 1.250 €.
A més hi ha el Beach Club per menjar al costat de la platja amb vista al mar, i que serveix cuina mediterrània i un restaurant Sessions esmorzar al bufet de l'estrella del rock. Tot el lloc es respira un luxós estil de vida d'estrella de rock amb belles decoracions que recorden el nostre passat musical.

L'escenari a l'aire lliure amb terrassa del HARD ROCK HOTEL té una capacitat de 2.500 gastin.
durant l'estiu estarà aquí tots els divendres, els grans noms de la indústria de la música estan a l'escenari.
      * Les entrades i Line Up: THIS IS HARD ROCK HOTEL >>
Informació del restaurant >>
Ibiza 4 all, Restaurants d’Eivissa - GUIA DELS RESTAURANTS DE PLATJA, URBANS I RURALS de totes les localitats de l’illa d’EIVISSA.
© 2006 - 2018 ibiza4all.org