els restaurants de eivissa
ELS RESTAURANTS DE EIVISSA  els restaurants de eivissa
 
ELS RESTAURANTS DE EIVISSA

Els restaurants d’Eivissa combinen per als seus visitants excel•lents gastronomia i cuina amb una decoració única i fabuloses vistes i postes de sol per a gaudir d’un perfecte àpat de gourmet.
Durant tot l’estiu trobareu àpats de luxe, amb excel•lents plats, deliciosos còctels i bon vi en un ambient exquisit tant si es decideix per un restaurant de platja o per un ambient rural o urbà, la cuina, el servei i l’ambient d’Eivissa són immillorables.

Els restaurants i bars d’Eivissa serveixen una extensa selecció de saludable cuina mediterrània, cuina preparada amb verdures de l’horta eivissenca, peix fresc i meravellós marisc.
Trobareu peixos cuinats al "estil eivissenc" al costat d’altres deliciosos plats locals, servits amb els magnífics vins i caves espanyols.
Els restaurants de tapes, molt populars tant entre els turistes com entre els eivissencs, es troben per tot arreu, servint meravelloses tapes i menjars.

A l’estiu a Eivissa trobarà al seu servei una àmplia gamma de restaurants, dedicats a les cuines del món, des de senzilles graellades a especiats plats Tailandèsos o Indis, fins a la cuina Mexicana o de l’Orient Mitjà, sense oblidar el sushi.
Per als turistes britànics que prefereixin mantenir-se fidels a la seva cuina, molts restaurants d’Eivissa li ofereixen el típic esmorzar anglès amb ous i bacó, puré de patates, salsitxes, etc.
Gairebé tots els restaurants d’Eivissa tenen una terrassa o jardí per gaudir del menjar "a l’aire lliure" a les càlides nits d’estiu. El servei és molt professional i ràpid.
Desafortunadament no tots els restaurants a Eivissa estan oberts els 12 mesos de l’any.

Bastants només serveixen els seus exquisits plats durant la temporada d’estiu i tanquen les seves portes just abans de la temporada d’hivern.

Alguns dels més famosos i anomenats restaurants d’Eivissa són: Ama Lur, Amante, Bambuddha, Blue Marlin, Sa Capella, El Ayoun, El CHiringuito, KM5, Kumharas, LIO (abans El Divino), Pacha i Ushuaia etc., Aquesta oferta s’ha complementat recentment amb restaurants concepte de fama internacional, com: Cipriani, Sacca ex Aura, Nikki Beach, Nuba, Eivissa Coast Club SANTOS, The Harbour Club oferta que segurament seguirà ampliant-se.
No només se li servirà una fantàstica gastronomia , sinó que també gaudirà mentre sopa d’entreteniment o cabaret burlesque d’alta qualitat.

Els restaurants OBERTS TOT L’ANY es troben repartits per tota l’illa i li segueixen oferint l’opció de sopar a la platja, en un entorn rural o fins i tot a la ciutat, abans d’una nit perfecta a Eivissa.
Podrà triar entre un exclusiu restaurant, un petit menjador o un local de preus moderats, d’acord amb les seves possibilitats. Sempre hi haurà un lloc al seu gust i pressupost podrà triar entre moderns llocs de moda, restaurants de sushi, restaurants wok, restaurants en una romàntica platja on gaudir de les famoses postes de sol d’Eivissa, una acollidora terrassa en un entorn rural, un restaurant xinès, cubà, indonesi, un vegetarià o un encantador restaurant històric dins de les muralles de Dalt Vila o en una antiga capella de llegenda, ara restaurant, prop de Sant Antoni anomenat Sa Capella.
En general els preus dels restaurants d’Eivissa van des del més econòmic a l’exorbitant, i el mateix passa amb la qualitat.

Ibiza 4 all, Restaurants d’Eivissa - GUIA DELS RESTAURANTS DE PLATJA, URBANS I RURALS de totes les localitats de l’illa d’EIVISSA.
© 2006 - 2018 ibiza4all.org