aliments naturals i cuina vegetariana eivissa
ELS RESTAURANTS DE EIVISSA  aliments naturals i cuina vegetariana eivissa
ALIMENTS NATURALS I CUINA VEGETARIANA

Menjar i beure de manera conscient i responsable, la salut natural, el benestar i l’ecologia són tendència a Eivissa, el que té com a resultat un nombre creixent de restaurants "saludables".
En aquests restaurants es serveixen aliments orgànics, cru o vegetarians o una gran fusió de sushi i tapes, juntament amb una àmplia varietat de sucs naturals i de batuts.

Des de fa poc es disposa a Eivissa de cuina orgànica to Take Away, amb serveis de càtering i de lliurament a Eivissa.

Aquests restaurants s’enorgulleixen dels seus horts orgànics locals, el que permet als seus cuiners preparar, i als cambrers servir, el millor dels productes locals, alhora que et proporcionen els millors sabors i aromes procedents de la terra rica i fèrtil de l’illa d’Eivissa.

Tots els diumenges l’equip de la Casita Verde (Centre Ecològic a Eivissa ) serveix un saborós dinar vegetarià amb sucs naturals, als seus visitants, que es converteixen en membres amb l’entrada.
A partir d’ara la seva nova cuina serà la seu de diversos tallers especials de cuina i alimentació.
Els seus diumenges Eco-Vegetarians ofereixen a tota la família una forma divertida d’aprendre més sobre l’illa d’Eivissa i els seus productes des d’una perspectiva ecològica i sostenible.
Mentrestant, els nens es diverteixen al parc i jardí infantil.

Ibiza 4 all, Restaurants d’Eivissa - GUIA DELS RESTAURANTS DE PLATJA, URBANS I RURALS de totes les localitats de l’illa d’EIVISSA.
© 2006 - 2018 ibiza4all.org